Συνάντηση Μάνταλου – Ντούνη με φόντο την κοινή τους παρουσία στην ΑΕΚ

Συνάντηση Μάνταλου – Ντούνη με φόντο την κοινή τους παρουσία στην ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

mantalos-ntounisΑποτελούν δύο από τις μεγάλες ελπίδες της ΑΕΚ για τα επόμενα χρόνια. Ο ένας (Μάνταλος) ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης της Ξάνθης στην προσπάθεια που έκανε για να σώσει την χρονιά. Πλέον όμως καλείται να αγωνιστεί και στον αγώνα μπαράζ των Ακριτών για την παραμονή, πριν αποχωρήσει για την ΑΕΚ.

Ο άλλος (Ντούνης) έκανε γεμάτη σεζόν, έχοντας σκοράρει  τέσσερις φορές με την φανέλα του Πανιώνιου, ενώ στο βιογραφικό του …έβαλε και τέσσερις ασίστ. Αμφότεροι αναμένεται το καλοκαίρι να είναι συμπαίκτες στην Ένωση, ξεκινώντας από την Football League,  με κοινή πορεία για τα μεγάλα σαλόνια.

Πέτρος Μάνταλος και Μάρκος Ντούνης συναντήθηκαν τυχαία πριν από λίγες μέρες στην Νέα Σμύρνη. Ο μέσος της Ξάνθης κατέβηκε στην Αθήνα, αφήνοντας για λίγες μέρες τις προπονήσεις με την Ξάνθη,  για τις ανάγκες του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ). Και επισκέφτηκε την Νέα Σμύρνη, όπου βρήκε τυχαία τον Μάρκο Ντούνη.

Οι δύο τους μίλησαν για αρκετή ώρα υπό το βλέμμα αρκετών περαστικών, έχοντας κύριο θέμα συζήτησης την κοινή τους παρουσία στην ΑΕΚ, από το καλοκαίρι. Πρόκειται άλλωστε για  δύο από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ένωσης, που θα βρίσκονται  κάτω από την  ίδια στέγη. Και δεν έχασαν την ευκαιρία να τα πουν για αυτά που πρόκειται να συναντήσουν, στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του. Με τον Μάνταλο πάντως να έχει στο μυαλό του και την υπόθεση παραμονής της Ξάνθης.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X