Κοτσάτος: "Χρόνο με τον χρόνο όλα θα γίνουν"

ΦΩΤΟ από τις κληρώσεις των Final 4 Κυπέλλων
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

kotsatosΟ Κωνσταντίνος Κοτσάτος μίλησε στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” για την άνοδο της ΑΕΚ στην Basket League. Ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής τόνισε πως η ομάδα θα κάνει ό,τι μπορεί για πρωταγωνιστήσει ξανά σε βάθος χρόνου.

«Θέλω ο κόσμος της ΑΕΚ να είναι ήσυχος. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να πρωταγωνιστήσει ξανά η ΑΕΚ, η Βασίλισσα του ελληνικού μπάσκετ, σε βάθος χρόνου στην Α1. Με λογική και ισοσκελισμένο μπάτζετ για να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος θα ξεκινήσουμε την ερχόμενη περίοδο και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να φέρουμε ξανά την ΑΕΚ στην κορυφή. Δεν πρόκειται να πούμε ψέματα στον κόσμο. Μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Χρόνο με τον χρόνο όλα θα γίνουν. Η χθεσινή (10/5) ημέρα αποτελεί μια δικαίωση για μένα, ως πρόεδρο της ΑΕΚ, για τη διοίκησή μας, αλλά και για όλους όσοι αποτελούν την ομάδα. Τα καταφέραμε μετά από αγώνα δύο χρόνων, κι αφού παλέψαμε με όλους και με όλα. Πετύχαμε το αυτονόητο, που είναι η επιστροφή της Βασίλισσας στην κατηγορία που ανήκει. Θέλω για άλλη μια φορά να συγχαρώ τον προπονητή, τους συνεργάτες του και τους παίκτες για την επιτυχία».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X