Νίκη για να έχει προβάδισμα ενόψει τελικών θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Δούκα (21:00, enwsi.gr)

Νίκη για να έχει προβάδισμα ενόψει τελικών θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Δούκα (21:00, enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

1103918Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Δούκα στο κλειστό του Πανελληνίου στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ, θέλοντας να πάρει τη νίκη για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Β’ φάση του πρωταθλήματος και κατ’ επέκταση να βρεθεί πιο κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στους τελικούς απέναντι στον Διομήδη Άργους. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 21:00, ενώ και σήμερα οι “κιτρινόμαυροι” αναμένεται να έχουν την απόλυτη στήριξη του κόσμου τους.

Η Ένωση που βρίσκεται προσωρινά στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας των πλέι οφ (έχει ένα βαθμό αλλά και ένα ματς λιγότερο από τον Διομήδη), θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων για να επανέλθει στην κορυφή και να πάει με λιγότερο άγχος στην τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης κόντρα στους Αργίτες. Ο Γιάννης Αρβανίτης έχει ζητήσει από τους παίκτες του να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη σημερινή αναμέτρηση καθώς ο Δούκας είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε φέτος να νικήσει την ΑΕΚ. Από την πλευρά της η ομάδα του Γιώργου Κρανάκη που θέλει να διατηρήσει την 3η θέση θα επιδιώξει να πάρει ότι καλύτερο της αναλογεί από το σημερινό παιχνίδι.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X