Μυστικό δείπνο του Μαρινάκη με τη Δούρου λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές (VIDEO)

Μυστικό δείπνο του Μαρινάκη με τη Δούρου λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

dourou-δουρου taverna-ταβερνα

Κορυφώνεται όπως όλα δείχνουν το «φλερτ» του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τρανή απόδειξη τα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτουν το μυστικό δείπνο που είχαν ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Ρένα Δούρου. Δύο άνθρωποι που ενώνονται και στην υπόθεση της ΑΕΚ, καθώς η Ενωση και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποτελούν το μεγάλο πρόβλημα για τον Μαρινάκη, ενώ η Δούρου ουκ ολίγες φορές έχει εκφράσει ενστάσεις για την προοπτική κατασκευής γηπέδου.

Σύμφωνα με το zougla.gr, λίγες ώρες έπειτα από τη προεκλογική συγκέντρωση της Δούρου στην πλατεία Κοραή, συναντήθηκαν στην ψαροταβέρνα του Γιάννη. Λίγο μετά τις 23.00 η πλατεία άδειασε και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποχώρησε. Η κομματική σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα κατηφόρισε προς την οδό Χατζηκυριάκου και κατευθύνθηκε στην ψαροταβέρνα όπου συνέφαγε με τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. Η παρέα πλήρωσε τον λογαριασμό και εξήλθε του καταστήματος γύρω στις 2.15 τα ξημερώματα. Την παρέα τη συμπλήρωναν τέσσερις συνεργάτες τους. Το κλίμα ιδιαίτερα χαλαρό και, όπως ήταν αναμενόμενο, το περιεχόμενο της συζήτησης περιεστράφη γύρω από τις επερχόμενες εκλογές και τις πιθανές συμμαχίες.

[youtube id=”fOvpzTDG2EA” width=”600″ height=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X