Νίκη για την πρώτη θέση θέλει η "Βασίλισσα" με το Ψυχικό (16:00, LIVE Enwsi.gr)

Καράμπουλας: "Με νίκη επί του Ηρακλή πλησιάζουμε και με τα δύο... πόδια στην Α1»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

karampoulas καραμπουλαςΤο Ψυχικό υποδέχεται στις 16:00 η ΑΕΚ, στην τελευταία “στροφή” του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Βαγγέλη Ζιάγκου βρίσκεται και μαθηματικά στην Α1, μετά από τη νίκη της επί του Φίλιππου στη Βέροια την προηγούμενη αγωνιστική, και θέλει να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να πανηγυρίσει μαζί με τους οπαδούς της την επιστροφή της στην κατηγορία που της αξίζει να είναι, στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο τεχνικός της “Βασίλισσας” αντιμετωπίζει μόνο μια απουσία. Αυτή του Στέφαν Νίκολιτς. Ο Σέρβος γκαρντ, αν και αγωνίστηκε κόντρα στον Φίλιππο, τελικά δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του και δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί, με τους υπόλοιπους αθλητές της ομάδας να είναι “ετοιμοπόλεμοι”.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Καραβίτης, Θεοδωρόπουλος και Καλογερόπουλος, και το enwsi.gr θα σας μεταδώσει live την εξέλιξη της αναμέτρησης, η οποία θα ξεκινήσει στις 16:00 και θα μεταδοθεί και τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X