Πολυτάρχου: «Νίκη με Ψυχικό για να τελειώσει ιδανικά η σεζόν»

Αγία Παρασκευή - ΑΕΚ 72-95 (ΤΕΛΙΚΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxou1Ένας από τους παίκτες – κλειδιά στη φετινή χρονιά της ΑΕΚ ήταν ο Μιχάλης Πολυτάρχου που βοήθησε πολύ την ομάδα να επιστρέψει στα σαλόνια της Α1.

Ο έμπειρος σουτέρ μιλώντας στη επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ της Ένωσης στο Facebook είπε για τον αγώνα «Μπορεί και μαθηματικά πλέον να είμαστε στην Α1 και να επετεύχθη ο στόχος της ανόδου, αλλά θέλουμε τη νίκη και στο φινάλε. Για να πάρουμε τη νίκη σε ένα δυνατό ματς μπροστά στον κόσμο μας και να τελειώσουμε ιδανικά την σεζόν. Το Ψυχικό είναι μια πολύ καλή ομάδα με επικίνδυνους παίκτες που έχουν ποιότητα και εμπειρία. Εμείς όμως αν πιάσουμε τα στάνταρ μας θα κερδίσουμε και στο τέλος του αγώνα μαζί με τον κόσμο μας θα νιώθουμε την ικανοποίηση ότι ανεβαίνει η ΑΕΚ ξανά στην Α1 με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες και προϋποθέσεις. Περιμένουμε τον κόσμο για ακόμη ένα ματς στο πλάι μας».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X