Σε ανοιχτή γραμμή με τον Λάζοβιτς η ΑΕΚ, ζυγίζονται όλα τα δεδομένα πριν την πρόταση

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Λάζοβιτς η ΑΕΚ, ζυγίζονται όλα τα δεδομένα πριν την πρόταση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicΜε ενθουσιασμό αντιμετωπίζουν στην ΑΕΚ την προοπτική να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Είναι γεγονός, πως πριν από ένα χρόνο θα ήταν απαγορευτική ακόμα και η σκέψη της απόκτησης του 31χρονου Σέρβου αστέρα στην Ελλάδα, ειδικά για να αγωνιστεί στην Β’ Εθνική. Ωστόσο, τα νέα δεδομένα που επικρατούν στην Ενωση, αλλά και οι εξελίξεις στην πορεία του Λάζοβιτς, έριξαν γέφυρες ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Το σημαντικό είναι πως ανάμεσα σε ΑΕΚ και Λάζοβιτς υπάρχει πλέον ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας. Και μέσω αυτής διαπιστώνεται η κοινή θέληση για συνεργασία. Αυτό που ζητείται είναι ο τρόπος για να είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Στην Ενωση δεν επιθυμούν να ανέβει στα ύψη το κόστος της μεταγραφής και ο Λάζοβιτς θέλει να εξασφαλιστεί και να είναι μέλος στην ομάδα στην αναγέννηση της.

Οι εξελίξεις μπορεί να είναι άμεσες τις προσεχείς ημέρες. Επί του παρόντος στην ΑΕΚ ζυγίζουν όλα τα δεδομένα, ώστε η πρόταση που θα καταθέσουν προς τον Λάζοβιτς να είναι πειστική και να κλείσει η συμφωνία. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ξέρουν ποια είναι τα «θέλω» του Σέρβου και ετοιμάζουν την κίνηση τους.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X