Λάζοβιτς: «Μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ, με ισχυρό πρόεδρο»

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballaΟ Ντάνκο Λάζοβιτς είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ την οποία χαρακτήρισε μεγάλη ομάδα με πολλούς τίτλους και μεγάλες επιτυχίες στην Ελλάδα. Ο 31χρονος επιθετικός της Παρτιζάν, μίλησε για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, τον οποίο όλοι στην Σερβία σέβονται και εκτιμούν απεριόριστα, αφού έχει γράψει ιστορία και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής.  Ενώ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη κατέθεσε την απόψη του, τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν απο τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στην χώρα.  Για τον ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει μιλήσει με κάποιον άνθρωπο της ΑΕΚ, ενώ

 Αναλυτικά τα όσα είπε στην εφημερίδα «Live Sport»

“Το ξέω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για μένα. Υπήρξαν δημοσιεύματα εδώ στη Σερβία που έκαναν σχετική αναφορά και τα διάβασα. Όμως δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Εγώ προσωπικά δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Δεν γνωρίζω αν η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στην Παρτιζάν ή στον εκπρόσωπό μου. Έχω συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο κι οφείλω πολλά σε αυτή την ομάδα. Πάνω από όλα όμως τη σέβομαι και τιμάω τη δέσμευσή μου”.

Όταν ρωτήθηκε τι γνωρίζει για την ΑΕΚ, ο 31χρονος Σέρβος επιθετικός απάντησε: “Ξέρω κάποια πράγματα για την ΑΕΚ. Είναι μεγάλη ομάδα, με τίτλους κι επιτυχίες στην Ελλάδα. Ξέρω επίσης ότι είναι ένα κλαμπ με μεγάλες φιλοδοξίες κι έναν πρόεδρο που είναι από τους πιο ισχυρούς άνδρες στη χώρα”.

Για το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε ομάδα εκτός Σερβίας, δήλωσε ότι: “Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είμαι πολύ περήφανος που φοράω τη φανέλα της Παρτιζάν. Έχω συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και δεν σκέφτομαι αυτή τη στιγμή το μέλλον, αλλά μόνο το παρόν. Δεν λέω όχι στο να παίξω στο εξωτερικό. Φτάνει να υπάρχει κάτι με πολύ καλή προοπτική. Γι’΄αυτό και δεν μπορώ να πω για την Ελλάδα ή κάποια άλλη χώρα. Έπαιξα αρκετά χρόνια στην Ολλανδία και τη Ρωσία. Δεν σκέφτομαι μόνο το συμβόλαιο. Αν το έκανα αυτό θα είχα πάει στο MLS πριν από έξι μήνες, όταν μου είχε γίνει πρόταση. Πιστεύω όμως ότι έχω ακόμα να προσφέρω πράγματα”.

Όσο για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Λάζοβιτς είπε: “Πρόκειται για μία τεράστια προσωπικότητα. Έχει γράψει ιστορία τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο κι ως προπονητής σε πολλές ομάδες. Όλοι τον γνωρίζουν στη Σερβία κι όχι μόνο. Είναι άνθρωπος με κύρος και τη γνώμη του τη σέβονται όλοι”.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X