Με τηλεοπτική μετάδοση η φιέστα ανόδου της «Βασίλισσας» το Σάββατο

Το «ερχόμαστε» να είναι πραγματικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

basket1-μπασκετΕπειτα από τρία μαύρα χρόνια, η ΑΕΚ επιστρέφει στη φυσική της θέση. Ανάμεσα στους μεγάλους του ελληνικού μπάσκετ, εκεί που φιλοδοξεί να βρει και πάλι σύντομα τίτλους και διακρίσεις. Η οριστικοποίηση της επιστροφής για τη «Βασίλισσα» στη μεγάλη κατηγορία, η φιέστα των πιστών της για την άνοδο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο. Και θα είναι μια γιορτή, που θα έχει και τηλεοπτική προβολή.

Όπως γνωστοποίησε σήμερα η ΕΟΚ, θα υπάρξει τηλεοπτική μετάδοση της αναμέτρησης με το Ψυχικό και έτσι μετατέθηκε κατά μία ώρα η έναρξη του ματς. «Για τηλεοπτικούς λόγους, ο αγώνας ΑΕΚ – ΑΕ Ψυχικού για την 26η αγωνιστική της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών 2013/14 της 10/05/2014, αντί της προκαθορισμένης 17:00 θα διεξαχθεί στις 16:00 (ΝΕΡΙΤ HD)», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση. Αυτό σημαίνει πως θα μπορούν να έχουν εικόνα όλοι οι φίλοι της ΑΕΚ ανά την Ελλάδα, ενώ θα υπάρξει και κάλυψη από το enwsi.gr.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X