«Παγίδες» κρύβει η επιλογή του γηπέδου στο Πέραμα για το ματς της Κυριακής

Στο μικρό και με ανύπαρκτες υποδομές γήπεδο του Περαμαϊκού, το ματς της Κυριακής
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

perama1Όταν νωρίτερα στην φετινή σεζόν είχε τεθεί θέμα να φιλοξενήσει την ΑΕΚ το γήπεδο του Ηφαίστου στο Περιστέρι ή της Ραφήνας, η σκέψη είχε απορριφθεί. Ο λόγος προφανής. Σε γήπεδα με χωρητικότητα μόλις 800 θέσεις και χωρίς τις κατάλληλες υποδομές, θα ήταν ρίσκο να διεξαχθεί ένα παιχνίδι της Ένωσης. Κι όμως τώρα, ορίζεται παιχνίδι της ΑΕΚ σ’ ένα γήπεδο όπως αυτό του Περάματος, που έχει την μισή χωρητικότητα (400 θέσεις) και πολύ πιο ακατάλληλες υποδομές.

Είναι δεδομένο πως υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις «παγίδες» που κρύβει μια τέτοιου είδους επιλογή. Προβληματισμός που έχει εκφραστεί από την πλευρά της ΑΕΚ, η οποία ωστόσο δεν είναι αρμόδια για να πάρει απόφαση για την έδρα του ματς. Βεβαίως οι κίνδυνοι είναι ηλίου φαεινότεροι. Και γι αυτό και η πλευρά του Περαμαϊκού και της ΕΠΟ, ψάχνει ακόμα για εναλλακτικές λύσεις. Ωστόσο υπάρχει δυσκολία να βρεθεί στην περιοχή κατάλληλο γήπεδο. Τίποτε όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ούτε η έσχατη λύση του κεκλεισμένων των θυρών. Παρόλο που το θέμα με το γήπεδο στο Πέραμα, δεν είναι μόνο η ασφάλεια και η χωρητικότητα, αλλά και οι ελλιπέστατες υποδομές του.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X