Ρίχνει τους τόνους ο προπονητής της Παρτίζαν για Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς

"Αρέσει" ο Λάζοβιτς, αλλά ...προβληματίζει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovic danco lazovits λάζοβιτςΑπό τα μέσα ενημέρωσης της Σερβίας εκφράζεται ανησυχία σχετικά με την ενδεχόμενη φυγή των Λάζοβιτς και Ντρίντσιτς, με τον προπονητή της Παρτίζαν να παίρνει θέση και να χαμηλώνει τους τόνους.

Συγκεκριμένα ο Μάρκο Νίκολιτς ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στην “zurnal” ότι οι δυο ποδοσφαιριστές έχουν ακόμα …μέλλον στην ομάδα, κάτι βέβαια που δε συνάδει με τις διαβεβαιώσεις που έχουν πάρει οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ, σύμφωνα με τις οποίες, οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές μπορούν να μείνουν ελεύθεροι το καλοκαίρι.

“Οι μεταγραφές δεν είναι σωστό να γίνονται δια του Τύπου, αλλά στη …σιωπή, με έναν πιο σωστό τρόπο. Ο Λάζοβιτς και ο Ντρίντσιτς μόλις ήρθαν, έχουν συμβόλαιο με την Παρτίζαν και είναι πολύ νωρίς ακόμα για να φύγουν”, ήταν χαρακτηριστικά η ατάκα του προπονητή της σέρβικης ομάδας, αναφερόμενος φυσικά στο …φλερτ των δύο παικτών με την ΑΕΚ.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X