Στο… νήμα θα κριθεί η παραμονή ή όχι του Τσιρίλο στην ΑΕΚ και την νέα σεζόν

Το σούβλισμα και οι ευχές του Τσιρίλο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

CIRILLO-1024x724Το μήνυμα που έστειλε χθες ο Τραϊανός Δέλλας,  με τις επιλογές που έκανε για την αποστολή του αυριανού ματς, δεν είχε παραλήπτη μόνο τον Ζντράφκο Πόποβιτς. Πιθανότατα πήγαινε και προς… Τσιρίλο μεριά. Βεβαίως το γεγονός πως Δέλλας αφενός θέλει να βάλει νεαρούς στο κέντρο της άμυνας και αφετέρου θέλει τον Μούργκα και τον Ράμα στην ενδεκάδα, ενδεχομένως εκ των πραγμάτων δεν άφηνε θέση για τον Ιταλό στόπερ. Από την άλλη μεριά, ο Δέλλας εδώ και πολύ καιρό δείχνει με την στάση του, να αμφιταλαντεύεται με την περίπτωση του Τσιρίλο.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει εδώ και πολύ καιρό στο enwsi.gr, έτσι κι αλλιώς η παραμονή του Ιταλού στόπερ, εξαρτάται από μια σειρά από παραμέτρους. Κάτι που προφανώς εξακολουθεί να ισχύει. Η μεταγραφή του Κουρμπέλη, το μέλλον του Τζανετόπουλου αλλά και του Σβάρνα, είναι στοιχεία που αφορούν και την τελική έκβαση της υπόθεσης Τσιρίλο. Μια υπόθεση που θα κριθεί στο… νήμα της ολοκλήρωσης του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν. Τουλάχιστον ως προς το κομμάτι των θέσεων στην άμυνα.

Υπάρχει πάντα η εμπειρία και το ηγετικό προφίλ που βγάζει ο Τσιρίλο. Όπως και η αγάπη που δείχνει στον Ιταλό ο κόσμος. Και αυτά είναι και τα στοιχεία εκείνα, που εξακολουθούν να βάζουν τους ανθρώπους της ΑΕΚ σε σκέψεις, σχετικά με το μέλλον του Τσιρίλο.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X