"Ο Μπάγεβιτς καλεί το δίδυμο της Παρτιζάν στην ΑΕΚ" υποστηρίζουν οι Σέρβοι

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballaΑπόλυτα ενήμεροι από το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου εμφανίζονται εσχάτως οι Σέρβοι που καθημερινά κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όχι μόνο για τον Ντάνκο Λάζοβιτς αλλά και για κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές της Παρτιζάν.

Από το enwsi.gr διαβάσατε για τη πρώτη επαφή που είχαν στην ΑΕΚ με την πλευρά του παίκτη, με τους Σέρβους πάντως να αναφέρουν για πρώτη φορά και το όνομα του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Είναι χαρακτηριστικό το δημοσίευμα της «kurir-info», που αναφέρεται στον νυν εκτελεστικό Διευθυντή της ΑΕΚ, που θέλει πακέτο τους Λάζοβιτς και Βολκόφ. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα έχει τίτλο «Ο Μπάγεβιτς καλεί το δίδυμο της Παρτιζάν, Λάζοβιτς και Βολκοφ», τονίζοντας ότι θέλει να τους φέρει στην ΑΕΚ. Με στόχο οι κιτρινόμαυροι να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και να καταφέρουν να πάρουν την άνοδο τους στα μεγάλα σαλόνια.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρονται τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ την περυσινή χρονιά, αλλά και την προσπάθεια που έχει καταβληθεί για να σταθεί στα πόδια της η ομάδα. Ενώ για το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι, γίνεται λόγος ότι ζήτησε επιθετικούς και αριστερό μπακ. Οι Σέρβοι αναφέρονται και στην πρόθεση των ανθρώπων της ΑΕΚ, να μην αντιμετωπίσουν αυστηρούς διαπραγματευτές, προκειμένου να προχωρήσουν τις περιπτώσεις για τις οποίες ενδιαφέρονται. Ενώ θυμίζουν ότι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς πέρασε και από τον πάγκο  του Ερυθρού Αστέρα την περίοδο 2006-2007, ενώ βρέθηκε πολλές φορές στην ΑΕΚ, αλλά ποτέ σε τόσο δύσκολη κατάσταση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X