Ζιάγκος: «Έχει ποιότητα και δυναμική ο Φίλιππος Βέροιας»

Ζιάγκος: «Έχει ποιότητα και δυναμική ο Φίλιππος Βέροιας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ziagos Βαγγέλης Ζιάγκος ΑΕΚ Α1Η ΑΕΚ αύριο το απόγευμα στη Βέροια διεκδικεί το ροζ φύλλο αγώνα που θα την στείλει στην Α1. Οι «κιτρινόμαυροι» στο ματς με τον Φίλιππο πάνε για τη νίκη, με τον Βαγγέλη Ζιάγκο μιλώντας στην επίσημη σελίδα του τμήματος μπάσκετ της ΑΕΚ στο Facebook, ανέλυσε τον αντίπαλο και μίλησε για τα δυνατά στοιχεία του.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης: «Δίνουμε κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Απέναντι σε μία ομάδα της οποίας η ποιότητα και η δυναμική είναι αντιστρόφως ανάλογη με τη βαθμολογική της θέση, κυρίως λόγω των ατυχιών που αντιμετώπισε. Επομένως, σε συνδυασμό με το ότι θα αγωνιστούν χωρίς άγχος, με ότι αυτό συνεπάγεται στην επιθετική λειτουργία μιας ομάδας, αλλά και με το γεγονός ότι θέλουν να ευχαριστήσουν το κοινό τους παίζοντας για τελευταία φορά εντός έδρας και μάλιστα απέναντι στην πρωτοπόρο ΑΕΚ, Το παιχνίδι γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτεί από την πλευρά μας μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες».

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X