Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς

Μέχρι τις 400.000 ευρώ μπορεί να φτάσει η προσφορά της ΑΕΚ για τον Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

lazovicballaΟ Ντάνκο Λάζοβιτς είναι η καλύτερη περίπτωση από τις τέσσερις που τσέκαρε η ΑΕΚ, στο πρόσφατο ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στο Βελιγράδι. Ο «Λύμπε» σημείωσε αρκετά στο μπλοκάκι του, αλλά όπως και να το κάνουμε η ποιότητα και η αξία του Λάζοβιτς δεν πέρασε απαρατήρητη. Έτσι στην ΑΕΚ φαίνεται να είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση στον ποδοσφαιριστή και να τον δελεάσουν να «ντυθεί» στα κιτρινόμαυρα. Αν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Σύμφωνα με πηγές από την Σερβία οι κιτρινόμαυροι είναι έτοιμοι να προσφέρουν  400.000 ευρώ στον ποδοσφαιριστή. Είναι κάτι που αναφέρεται και στον σέρβικο τύπο. «Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει για τον έμπειρο επιθετικό 400.000 ευρώ», αναφέρει η ιστοσελίδα «novosti», που όμως βάζει ακόμα μια παράμετρο στην υπόθεση. Τονίζει μεταξύ άλλων ότι χρήματα θα πάρει και η Παρτιζάν ως αποζημίωση, ένα ποσό που αγγίζει τις 150.000 ευρώ.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr , οι μάνατζερ που έχουν μιλήσει με την ΑΕΚ για την περίπτωση του Λάζοβιτς έχουν μεταφέρει στους ανθρώπους της Ένωσης ότι ο 31χρονος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί και χωρίς να δαπανηθούν χρήματα για την Παρτιζάν. Η διοίκηση των Σέρβων σκέφτεται να τον αφήσει ελεύθερο, αφού δεν έχει μείνει ικανοποιημένη από την γενική εικόνα του στο γήπεδο, με βάση τα χρήματα με τα οποία αμείβεται. Ένα σενάριο που φαντάζει εξαιρετικό, από την στιγμή που στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν την υπόθεση.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X