«Ψημένος» για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς

«Ψημένος» για την ΑΕΚ ο Λάζοβιτς
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

jahic-lazovic-γιαχιτς-λαζοβιτςΤα τελευταία χρόνια, η ΑΕΚ είχε υποστεί αρκετές μεταγραφικές «ήττες» από παίκτες που δεν ήθελαν να φορέσουν τη φανέλα της. Εδώ και μήνες όμως, αυτό αλλάζει. Ο νέος άνεμος που πνέει στην Ενωση προσελκύει ολοένα και περισσότερους και ανάμεσα τους περιλαμβάνονται και σπουδαία ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όπως είναι ο Ντάνκο Λάζοβιτς. Οι πληροφορίες του enwsi.gr είναι ξεκάθαρες και αποτυπώνουν την θετική διάθεση του 31χρονου Σέρβου παικταρά για να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ.

Πηγές που βρίσκονται πολύ κοντά στο περιβάλλον του Λάζοβιτς, τόνισαν προς το enwsi.gr πως ο Σέρβος σταρ έχει γνώση για όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ. Γνωρίζει πως δεν είναι η ομάδα που είχε αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Ζενίτ πριν από τρία χρόνια, αλλά ένας γίγαντας που ξυπνά. Ξέρει πως τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στην Β’ Εθνική, αλλά έχει πληροφορηθεί και τη δυναμική που υπάρχει. Και δεν έχει κανένα ενδοιασμό να συμμετάσχει στην ταλαιπωρία της Β’ Εθνικής και να είναι μέλος στην επιστροφή.

Με την απόφαση του να πάει στην Παρτιζάν για έξι μήνες, ο Λάζοβιτς έδειξε πως θέλει να επιστρέψει στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Είχε (και έχει) αρκετές προτάσεις για να μετακομίσει σε μέρη…εξωτικά, όπως η Κίνα και το Βιετνάμ, όπου θα λάβει πολλά χρήματα, αλλά θα εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Πρόθεση του είναι να βρει μια ομάδα που θα του δώσει τη δυνατότητα να παίξει ξανά σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να πρωταγωνιστήσει και η ΑΕΚ του προσφέρει αυτή την προοπτική.

Ο Λάζοβιτς θυμάται με θαυμασμό το ΟΑΚΑ από τον καιρό που είχε αγωνιστεί και είναι ικανοποιημένος με την προοπτική να παίζει σε αυτό το γήπεδο. Βέβαια, αυτό που τον ελκύει περισσότερο είναι η πληροφόρηση για την κατασκευή του νέου γηπέδου, που θα αλλάξει τα δεδομένα. Ωστόσο, θα πρέπει να υπάρξει ολοκληρωμένη πρόταση από την ΑΕΚ – για την οποία ενημερωθήκατε από χθες – και έπειτα θα φανεί αν και πως μπορεί να προχωρήσει η συνεργασία.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X