Ο ηγέτης πρέπει να είναι…

Τα «έχωσαν» στον Κατσουράνη οι ΠΑΟΚτζήδες λόγω ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis PAOK AEK Κατσουρανης ΑΕΚ ΠΑΟΚΜέρες εκλογών διανύουμε και τα γκάλοπ έχουν την τιμητική τους. Ας αναλύσουμε, λοιπόν, και τα δικά μας. Εδώ και ημέρες κληθήκατε να συμμετάσχετε στη δημοσκόπηση του enwsi.gr για την πιθανότητα επιστροφής του Κώστα Κατσουράνη στην ΑΕΚ. Τα αποτελέσματα νομίζω πως ήταν τόσο ξεκάθαρα, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Το 44% των περίπου 550 ψήφων τάσσονταν αρνητικά προς την επιστροφή του Κατσουράνη στην Ενωση. Εάν μάλιστα σε αυτό συνυπολογιστεί ένα 21% που εμφανίζονταν αδιάφοροι απέναντι στην προοπτική, τότε προκύπτει το συμπέρασμα πως τα 2/3 των ψήφων έχουν αρνητικό πρόσημο.

Βλέπετε, όταν πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή όπως ο Κατσουράνης, η αδιαφορία ισοδυναμεί με άρνηση. Ο Κατσουράνης προαλείφεται για ηγέτης και το βασικό χαρακτηριστικό του ηγέτη είναι η κοινή αποδοχή (ειδικά όταν πρόκειται για ποδοσφαιριστή). Οφείλει να είναι αυτός που θα εμπνεύσει τον κόσμο, που θα δείχνει ικανός να κάνει τη διαφορά. Είχα πολλούς ενδοιασμούς για το κατά πόσο ο Κατσουράνης διαθέτει αυτά τα στοιχεία, ειδικά όταν θυμάμαι πόσα είχαν συμβεί με εκείνη την περίφημη δήλωση για…μη νίκη στο Καραϊσκάκη.

Την άποψη μου για την πιθανή επιστροφή σας την έχω καταθέσει ουκ ολίγες φορές. Πρόκειται για παίκτη που κατά τη γνώμη μου δεν έχει να προσφέρει πολλά. Είναι ποδοσφαιριστής με νοοτροπία που δεν νομίζω πως ταιριάζει στο προφίλ που θέλει η ΑΕΚ. Και δεν έχω καμία ψευδαίσθηση, πως ο Κατσουράνης μπορεί να γίνει οδηγός και αρχηγός στα αποδυτήρια για τις επόμενες γενιές. Πιστεύω, πως θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει.

Για το φινάλε να αναλύσουμε και λίγο τα τελευταία δεδομένα. Ο Κατσουράνης δεν έχει καμία πιθανότητα να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις. Θέλει διακαώς να επιστρέψει στην ΑΕΚ, αλλά αντιλαμβάνεται πως οι πιθανότητες είναι πλέον ελάχιστες. Γι’ αυτό και αναζητά το μέλλον της καριέρας του στο εξωτερικό. Καλύτερα για όλους και για περισσότερους από έναν λόγους. Μακριά και αγαπημένοι όπως λέει και ο λαός.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X