Ευνοϊκή παράδοση για Μπριζ, φαβορί η Ουατσιπάτο

Ευνοϊκή παράδοση για Μπριζ, φαβορί η Ουατσιπάτο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ παράδοση ευνοεί την Μπριζ στο ματς με την Λόκερεν, ωστόσο οι γηπεδούχοι έχουν κάνει αρκετές ζημιές. Φαβορί για την νίκη και η Ουατσιπάτο στην Χιλή, ενώ η Νις έχει την ευκαιρία σήμερα να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.

219. Λόκερεν – Μπριζ

Θεωρητικά μόνο η Μπριζ ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα του αγώνα σήμερα. Ωστόσο δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει τις μέχρι σήμερα εμφανίσερις της Λόκερεν στα πλέι οφ. Οι γηπεδούχοι που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο Γιουρόπα Λιγκ, παρουσιάζονται αδιάφοροι, αλλά αυτό το στοιχείο τους κάνει επικίνδυνους. Η Ζούλτε το πλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα, όταν προηγήθηκε και πίστεψε ότι θα πάρει την νίκη. Ωστόσο η ομάδα του Γκαλίτσιου κατάφερε να πάρει την νίκη με 3-2. Η Μπριζ με νίκη απόψε πατάει κορυφή, έστω και με ματς περισσότερο.  Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η Μπριζ κέρδισε και στα δύο παιχνίδια την αντίπαλο της. Μάλιστα εντός έδρας επικράτησε 5-1, ενώ εκτός με 0-3.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.70)

249. Νις – Ρεμς

H διαφορά που έχει η Νις από την επικίνδυνη ζώνη είναι έξι βαθμοί. Μαθηματικά δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά μπορεί να το πράξει σήμερα, σε περίπτωση μάλιστα που η Σοσό δεν καταφέρει να κερδίσει αύριο την Παρί Σ.Ζ. Οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία σήμερα να πάρουν την νίκη απέναντι σε μια ομάδα που είναι αδιάφορη, αφού εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία.  Η Νις καλείται να ξεπεράσει και την αγωνιστική κρίση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα, όπου μετράει τρεις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.93)

254.Ουατσιπάτο – Έβερτον Ντε Βίνα

Σπάνια ασχολείται η στήλη με το πρωτάθλημα Χιλής, ωστόσο μετά από 17 αγωνιστικές έχουν βγει ασφαλή συμπεράσματα για την αγωνιστική εικόνα των ομάδων.  Η Ουατσιπάτο για παράδειγμα είναι από τις ομάδες που δείχνουν συνέπεια στην απόδοση τους. Κάτι που φαίνεται και στον βαθμολογικό πίνακα. Όπου μετά από 16 αγώνες έχει μόλις δύο ήττες εντός έδρας. Διαθέτει μια από τις καλύτερες εντός έδρας επιθέσεις της κατηγορίας με 16 γκολ και αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα. Η Έβερτον έχει εκτός έδρας μόλις δύο νίκες, ωστόσο το τελευταίο διάστημα έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.08)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X