«Δεν είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω»

«Δεν είχα την ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΜπορεί ο Φερνάντο Σάντος να αρνείται πεισματικά να καλέσει τον Βαγγέλη Μόρα σε αποστολή της εθνικής, έστω και για φιλικά παιχνίδια. Όμως ο Ιταλοί που παρακολουθούν τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ να κάνει μια (ακόμα) σούπερ σεζόν στο καμπιονάτο, θεωρούν παράδοξο το γεγονός πως ο παίκτης της Βερόνα δεν είναι στις επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού. Και γι αυτό συνεχίζουν να ρωτούν τον Μόρα για το Μουντιάλ. «Οι πιθανότητες να πάω είναι πολύ λίγες, αφού δεν μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω τι μπορώ να κάνω στην εθνική. Συνεχίζω να κάνω την δουλειά μου στο γήπεδο όσο καλύτερα γίνεται. Και αν έρθει η ευκαιρία θα είμαι πολύ ευτυχισμένος».

Όσο για το μέλλον του, παρότι η Βερόνα πιέζει για ανανέωση του συμβολαίου του, ο Μόρας ακόμα είναι επιφυλακτικός. «Αν θα ανανεώσω. Είμαστε σε συζητήσεις, υπάρχει μια καλή διάθεση αλλά θα δούμε αν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X