«Ψηφίζει» ΑΕΚ ο Μακρής και τον εξιτάρει η προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα

«Ψηφίζει» ΑΕΚ ο Μακρής και τον εξιτάρει η προοπτική να φορέσει τα κιτρινόμαυρα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

MAKRISΤο enwsi.gr σας αποκάλυψε την ύπαρξη ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Γιώργο Μακρή του ΟΦΗ. Έναν έμπειρο μέσο με γεμάτο πρωτάθλημα φέτος στην ομάδα της Κρήτης. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ολοκλήρωσε τον ελληνικήό «μαραθώνιο» με συνολικά 31 συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα, αλλά και  εφτά συμμετοχές με ένα γκολ στον θεσμό του κυπέλλου.
Ο 29χρονος μέσος με κασέ που δεν ξεπερνά τις 100.000 ευρώ, βρίσκεται ακόμα σε συζητήσεις με τον ΟΦΗ για ανανέωση του συμβολαίου του, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει στην πρώτη πρόταση που του έχει γίνει. Θέλει να καρπωθεί και οικονομικά την εξαιρετική σεζόν που έχει κάνει και δεν βιάζεται.

Η αλήθεια είναι ότι το ενδιαφέρον της ΑΕΚ μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει. Το πρότζεκτ της Ένωσης άλλωστε είναι ελκυστικό και ακόμα και στην Φουτμπολ Λιγκ το μέγεθος της είναι τεράστιο. Το καινούργιο γήπεδο αποτελεί επίσης δέλεαρ για τον ποδοσφαιριστή, που βλέπει την πανστρατιά που συντελείται στην ΑΕΚ.

Με την εμπειρία που διαθέτει μπορεί να βοηθήσει τους κιτρινόμαυρους να ξεμπλέξουν μια και καλή με τις χαμηλές κατηγορίες και να την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια. Ο Μακρής θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ, όπως αυτό μεταφέρθηκε στον εκπρόσωπο του και δεν θέλει να πάρει βιαστικές κινήσεις.  Θεωρεί ότι μια μεγάλη ομάδα και ειδικά η ΑΕΚ αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του και είναι διατεθειμένος να την δοκιμάσει. Μπορεί το θέμα του Μακρή να βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X