Η Νότιγχαμ σκοπεύει να ρίξει στο τραπέζι και την λύση του δανεισμού του Τζιμπούρ

Από την εξέδρα (ξανά) ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΟ Ραφίκ Τζιμπούρ είναι δεδομένο πως πλέον μετρά τις μέρες για να τελειώσει η σεζόν και να φύγει από την Νότιγχαμ. Από την άλλη μεριά η Φόρεστ δεδομένα δεν έχει στα πλάνα της ούτε τώρα, ούτε πολύ περισσότερο για την επόμενη σεζόν τον Αλγερινό επιθετικό. Το ζητούμενο πλέον, είναι ο τρόπος που οι δυο πλευρές θα χωρίσουν. Πριν το Πάσχα κυκλοφόρησε αγγλικό δημοσίευμα που ήθελε την πλευρά της Νότιγχαμ να υποστηρίζει πως ο Τζιμπούρ έχει αποκτηθεί ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Οι επίσημες ανακοινώσεις όμως της Φόρεστ τον Γενάρη, αλλά και η πλευρά του παίκτη, μάλλον το διαψεύδουν. Όπως άλλωστε και οι συζητήσεις που ήδη γίνονται στο Νότιγχαμ, με άξονα το δεδομένο πως ο Τζιμπούρ έχει 2,5 χρόνο συμβόλαιο.

Μια από τις λύσεις, που σύμφωνα με τους Άγγλους, ενδέχεται να πέσει το καλοκαίρι στο τραπέζι, είναι ο δανεισμός του Αλγερινού. Και αυτό προκειμένου να μην χρειαστεί ούτε να αναζητηθεί λύση για ένα διαζύγιο κοινή συναινέσει (που ενδεχομένως να είναι περίπλοκη), ούτε να ψάχνει η Νότιγχαμ ομάδα για να παραχωρήσει τον Τζιμπούρ. Προφανώς αυτή είναι μια λύση που αν προωθηθεί, θα βάλει στο παιχνίδι την ΑΕΚ. Ειδικά αν η επιθυμία του Αλγερινού είναι να επιστρέψει. Όμως προς το παρόν, αυτή η λύση έχει κυκλοφορήσει στην Αγγλία, ως μια από τις πιθανές.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X