Ρουμελιώτης: "Υπάρχει ζήλος, επιθυμία και δίψα για τη νίκη"

Ρουμελιώτης: "Με πείσμα και πάθος"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliwthsΓια το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό μίλησε ο Μανώλης Ρουμελιώτης. Ο προπονητής της ΑΕΚ τόνισε πως αυτό είναι ένα νέο παιχνίδι, διαφορετικό από τα άλλα, ζήτησε από τις αθλήτριες του να περιορίσουν τα λάθη τους και να επιβάλουν τον δικό τους ρυθμό στην αναμέτρηση για να πάρουν τη νίκη.

Ο Μανώλης Ρουμελιώτης είπε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καινούργιο παιχνίδι, διαφορετικό από το προηγούμενο. Δεν σταματήσαμε να δουλεύουμε, αφού δεν είχαμε καμία ημέρα ρεπό και υπάρχει σε όλη την ομάδα ζήλος, επιθυμία και δίψα για τη νίκη. Να περιορίσουμε τα λάθη που κάναμε στο προηγούμενο παιχνίδι και τα οποία ήταν αρκετά. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας ρυθμό που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το σερβίς και την υποδοχή άλλωστε τα δύο πρώτα μας εκεί κρίθηκαν και θέλουμε να έχουμε καλύτερη απόδοση για να πάρουμε τη νίκη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X