Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ

Γέλαγε για τον Ολυμπιακό ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibour2-τζιμπουρ«Φωτιά» πήγε να ανάψει αγγλικό δημοσίευμα των προηγούμενων ημερών, το οποίο ανέφερε πως ο Τζιμπούρ θα φύγει από τη Νότιγχαμ Φόρεστ και θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό! Αρκετοί φίλοι και γνωστοί του Αλγερινού από την Αθήνα, μπήκαν στα…καρφιά και κάλεσαν τηλεφωνικά τον Τζιμπούρ προκειμένου να μάθουν από πρώτο χέρι την κατάσταση. Οσα άκουσαν πάντως και μετέφεραν εν συνεχεία στο enwsi.gr, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο παρερμηνείας.

Βλέπετε, αντί απαντήσεως ο Τζιμπούρ γέλαγε με ένταση στα σενάρια για περαιτέρω δέσμευση του με τον Ολυμπιακό. Αλλωστε, όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες, η κορύφωση στην κόντρα του με την ομάδα του λιμανιού, η «εξορία» στην Τουρκία και τώρα η μεταγραφή στην Αγγλία, έγιναν προκειμένου να απαλλαχθεί από τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Ο Αλγερινός έχει δείξει κατά το παρελθόν, πως είναι άνθρωπος που λειτουργεί έντονα με το συναίσθημα και δεν κρύβει πως αισθάνεται πολύ αρνητικά για τον Ολυμπιακό.

Το ξεκαθάρισμα από τον άμεσο πρωταγωνιστή της υπόθεσης αναφορικά με την ομάδα που δεσμεύεται, κλείνει άμεσα κάθε ερώτημα. Το ζήτημα πλέον αφορά τη Νότιγχαμ και τη σχέση του μαζί της. Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, ο Τζιμπούρ είναι φευγάτος από την Αγγλία. Είναι απογοητευμένος από τις συνθήκες που βρήκε, από την περιθωριοποίηση του από το αρχικό σχήμα και την αδυναμία της Φόρεστ να κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όλα δείχνουν πως ο Τζιμπούρ θα επιδιώξει να αποχωρήσει από τη Φόρεστ το καλοκαίρι. Ειδικά εάν οριστικοποιηθεί και ο αποκλεισμός του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, τότε δεν τον κρατάει τίποτα. Με την ΑΕΚ υπάρχουν γέφυρες, ο Αλγερινός βρίσκεται σε άμεση επαφή με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και απομένει μόνο να ωριμάσουν οι συνθήκες, ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος της επιστροφής.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X