Ακόμα και χωρίς Ευρώπη η χρονιά είναι πετυχημένη για την ΑΕΚ

Πρώτο τραπέζι στα μπουζούκια με την κούπα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley andron league cupΗ ΑΕΚ αποχαιρέτησε το ευρωπαϊκό “όνειρο” για έξοδο στο Challenge Cup. Όπως και να έχει όμως η χρονιά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη κι ας μην επιτεύχθηκε ο τελευταίος στόχος της σεζόν.

Η ΑΕΚ μπήκε στη μάχη της Α1 με σκοπό την παραμονή στην κατηγορία. Όχι μόνο δεν κινδύνευσε ποτέ να επιστρέψει εκεί όπου ήταν πέρυσι, αλλά έριξε …ματιές ακόμα και στην τετράδα. Αφού οι «κιτρινόμαυροι» δεν κατάφεραν να μπουν στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος στράφηκαν στην 5η θέση, αλλά έμειναν εκτός και από αυτήν. Η ΑΕΚ κοίταξε στα μάτια όλους τους αντιπάλους της. Κατέκτησε το Λιγκ Καπ που είναι ο πρώτος τίτλος στην ιστορία του τμήματος βόλεϊ ανδρών και προκρίθηκε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας. Η Ένωση έγινε η μόνη ομάδα που πέρασε στα ημιτελικά και στις δύο διοργανώσεις (Κύπελλο, Λιγκ Καπ). Σημαντικό ρόλο στη μη υλοποίηση των εκάστοτε στόχων που έθεσε κατά τη διάρκεια της χρονιάς οφείλεται και στα προβλήματα τραυματισμών και ειδικά του Πέτρου Πέτρογλου που ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης της.

Η συνέχεια έχει όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει το βήμα παραπάνω. Αν την επόμενη σεζόν «πατήσει» στη φετινή πολύ καλή χρονιά και κρατήσει τον βασικό κορμό, ενώ παράλληλα ενισχυθεί με παίκτες σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα, μπορεί να υπερασπιστεί με αξιώσεις το Λιγκ Καπ και να διεκδικήσει και τους άλλους δύο εγχώριους τίτλους.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X