Κατσουράνης vs Μανιάτης, τώρα και στο… στοίχημα! (ΦΩΤΟ)

Κατσουράνης vs Μανιάτης, τώρα και στο… στοίχημα! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranis maniatis Κατσουράνης ΜανιάτηςΌσοι παρακολούθησαν τον Κώστα Κατσουράνη με το Γιώργο Μανιάτη να τσακώνονται σαν τα… κοκόρια το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης στο ντέρμπι της ντροπής στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού αναρωτήθηκαν πως θα συνυπάρξουν οι δύο ποδοσφαιριστές στην εθνική ομάδα.

Και η στοιχηματική εταιρεία www.stoiximan.gr – προφανώς εμπνευσμένη από το συγκεκριμένο επεισόδιο, αλλά και από τις συζητήσεις στην ποδοσφαιρική πιάτσα – ήρθε να δώσει άλλη διάσταση στο συγκεκριμένο ερώτημα.

Στην ειδική κατηγορία, λοπόν, ειδικά στοιχήματα Ελλάδας εν όψει του Mundial της Βραζιλίας μπορεί ο καθένας να ποντάρει τα χρήματά του στο αν θα ξεκινήσουν μαζί ή όχι στην ενδεκάδα του αγώνα της πρεμιέρας για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ενάντια στην Κολομβία οι δύο παίκτες.

Το να είναι στην 11αδα οι Κατσουράνης, Μανιάτης προσφέρεται στο 1,45 και στο 2.70 το «όχι» (να μην βρίσκονται, δηλαδή) με το στοιχηματιμό να κλείνει στις 10 το πρωί της 12ης Ιουνίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

pegasus_LARGE_t_1301_106254617

Πηγή: sentragoal

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X