"Μύλος" με Τζιμπούρ

"Μύλος" με Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

???????????????????????????????????????????????????????????????????????Σε δημοσίευμα της Nottingham Post σημειώνεται ότι ο Αλγερινός επιθετικός είναι δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ από τον Ολυμπιακό, ενώ οι δύο ομάδες, επίσημα, έχουν ανακοινώσει τη μεταγραφή του παίκτη για δύο χρόνια.

Το enwsi.gr σας ενημέρωσε από το πρωί της Μ.Πέμπτης ότι στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά τα όσα συμβαίνουν εδώ και λίγα 24ωρα στην Αγγλία και αφορούν στο μέλλον του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο λόγος ήταν συγκεκριμένος. Τις προηγούμενες μέρες υπήρξαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες δεν είναι τόσο ξεκάθαρη η κατάσταση ως προς τη μεταγραφή του παίκτη από τους “ερυθρόλευκους” στη Νότινγχαμ, παρά το γεγονός ότι στα τέλη Ιανουαρίου οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν επίσημα ΠΩΛΗΣΗ και όχι δανεισμό του Αλγερινού (Διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δύο ξεκάθαρες ανακοινώσεις).

Λίγα 24ωρα μετά τις πληροφορίες που έφτασαν στους ανθρώπους της ΑΕΚ, ένα δημοσίευμα της έγκυρης εφημερίδας “Nottingham post” έρχεται να ταράξει τα νερά και να τους επιβεβαιώσει ότι κάποιοι μάλλον προσπαθούν να βάλουν “τρικλοποδιές” στις κινήσεις τους. Συγκεκριμένα αυτό που σημειώνεται στο ρεπορτάζ είναι ότι ο Τζιμπούρ έχει υπογράψει για έξι μήνες δανεικός, με προοπτική ανανέωσης για δύο χρόνια από το καλοκαίρι αν είναι ικανοποιημένες οι δύο πλευρές, κάτι όμως το οποίο σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε στις ανακοινώσεις των δύο ομάδων. Αν ισχύει αυτό, τότε με βάση το γεγονός ότι οι Άγγλοι έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμούν την παραμονή του παίκτη στην ομάδα, ο Τζιμπούρ επιστρέφει στο λιμάνι.

Το τι ισχύει πραγματικά βέβαια το γνωρίζουν αυτή τη στιγμή μόνο η Νότινγχαμ, ο Ολυμπιακός και ο Τζιμπούρ, με την ΑΕΚ να παρακολουθεί μεν διακριτικά την υπόθεση, αλλά να είναι απόλυτα έτοιμη να κάνει την κίνηση απόκτησης του έμπειρου επιθετικού ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ξεκαθαρίσει ότι μένει ελεύθερος. Αυτό που υποστηρίζουν μάλιστα ανεπίσημα άνθρωποι του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης είναι ότι γίνεται τεράστιος πόλεμος προκειμένου να μην προχωρήσει η συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΒΟΓΙΑΤΖΑΚΗΣ – ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X