Τα πέντε γήπεδα του Ρουμελιώτη

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotisΗ ΑΕΚ “παλεύει” για να επιστρέψει στην κορυφή του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι “κιτρινόμαυρες” όμως αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα που δεν τις αφήνουν να προετοιμαστούν σωστά. Ένα από αυτά είναι το γηπεδικό. Ο λόγος δε γίνεται για το γήπεδο που αγωνίζεται η ΑΕΚ, αλλά για αυτό που προπονείται. Ή καλύτερα για αυτό που …δεν προπονείται.

Από τότε που ανέλαβε τον πάγκο της ομάδας ο Μανώλης Ρουμελιώτης έχει προπονήσει τις παίκτριές του σε πέντε διαφορετικά γήπεδα. Αυτά είναι του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας (στο οποίο αγωνίζεται η ΑΕΚ), της ΦΕΑ (Νέα Φιλαδέλφεια), των Ιώνων (Νέα Ιωνία), του Πανερυθραϊκού (Νέα Ερυθραία) και το Ζηρίνειο (Κηφισιά).

Το σημαντικό για την ΑΕΚ δεν είναι το γεγονός ότι δεν έχει ένα σταθερό γήπεδο για να προετοιμάζεται, αλλά το ότι δε χρησιμοποιεί αποκλειστικά αυτό που έχει ως έδρα στους αγώνες της. Ο λόγος είναι ότι δεν υπάρχουν κενές ώρες. Ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι η Ένωση δε χρησιμοποιεί σταθερό γυμναστήριο, αίθουσα θεραπείας, αλλά και αίθουσα βίντεο. Αυτός είναι και ένας λόγος για τον οποίο αρκετά τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ ελπίζουν ότι μπορούν να βρουν κοινή “στέγη” στη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X