Κοιτάει...μπροστά η Γιουνγκ Μπόις

Κοιτάει...μπροστά η Γιουνγκ Μπόις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΝα παραμείνει στη 3η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος είναι ο μοναδικός στόχος της Γιουνγκ Μπόις και απέναντι στην Σιόν έχει τα φόντα να τα καταφέρει. Σοβαρή παρά τη διαφορά που έχει πάρει απο τους διώκτες της, εμφανίζεται η Παλέρμο που έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην Ρετζίνα.

154. Γιουνγκ Μπόις – Σιόν

Μετά από 29 αγώνες οι δύο ομάδες έχουν εντελώς διαφορετικούς στόχους.  Η Γιουνγκ Μπόις βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας έχοντας όμως μεγάλη διαφορά από την 2η θέση, στην οποία βρίσκεται η Γκρασχόπερς. Έτσι πρωταρχικός της στόχος είναι να διατηρήσει αυτή την θέση, η οποία βγάζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα φαίνεται να ευνοείται από το πρόγραμμα, υπό την έννοια ότι αντιμετωπίζει την 9η της βαθμολογίας Σιόν που έχει μια διαφορά επτά πόντων από την τελευταία Λωζάννη. Έτσι οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο προβάδισμα για το τρίποντο και παρά το γεγονός ότι η απόδοση που δίνεται για την νίκη τους είναι μικρή, μπορεί να μπει σε κάποιο δελτίο.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.72)

165. Παλέρμο – Ρετζίνα

Παρά το γεγονός ότι φαίνεται να έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, η Παλέρμο δείχνει να συνεχίζει στην κατηγορία με απόλυτη σοβαρότητα. Πρόκειται για μια ομάδα που έχει διαφορά δυναμικότητας από τις υπόλοιπες και αυτό φαίνεται από την διαφορά που έχει από την 2η θέση. Συγκεκριμένα απέχει από την 2η Έμπολι 13 βαθμούς και αντιμετωπίζει μια ομάδα που συγκαταλέγεται στις χειρότερες του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι μετρούν τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια που έχουν δώσει, ενώ εντός έδρας έχουν δεχτεί τα λιγότερα τέρματα (10) από κάθε άλλον. Μετράει 11 νίκες σε σύνολο 17 αγώνων.

Η Ρετζίνα από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 21η θέση της βαθμολογίας έχοντας 28 βαθμούς. Απέχει πέντε από τις θέσεις που οδηγούν στα μπαράζ παραμονής και 13 από την απευθείας σωτηρία.  Εκτός έδρας πάντως έχει μόλις δύο νίκες σε 17 ματς, έχοντας σκοράρει μόλις 13 φορές.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.47)

158. Άϊντραχτ – Αννόβερο

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ανοίγει την αυλαία της 31ης αγωνιστικής. Με τις δύο ομάδες να έχουν απόσταση μιας νίκης. Η Άίντραχτ φαίνεται να είναι σε καλύτερη μοίρα, έχοντας 35 βαθμούς, έναντι 32 του αντιπάλου της. Η Άϊντραχτ πάντως έχει δύο ήττες στα τελευταία τρία ματς. Έχει σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια της και παρουσιάζει ένα σύνολο που παλεύει όλα τα παιχνίδια. Το Ανόβερο κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική για πρώτη φορά μετά από τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Πήρε βαθιά ανάσα βαθμολογικά, ενώ πρέπει να αναφέρουμε ότι έχει φέρει συνεχόμενα over. Δεν έχει περιθώρια να παρατάει τα ματς.

Πρόταση: G/G (www.stoiximan.gr 1.55)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X