Νέες εμπειρίες για τους μικρούς του φούτσαλ

Νέες εμπειρίες για τους μικρούς του φούτσαλ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nonas_futsal-νονας-φουτσαλΜεγάλη εβδομάδα και το τμήμα Mini του ποδοσφαίρου σάλας δεν σταματά. Η ομάδα του Γιώργου Νόνα πήρε μέρος σε Πασχαλινό τουρνουά στο Μαρούσι στα γήπεδα του Μαραγκού και σε τρεις αγώνες είχε μία νίκη και δύο ήττες. Ωστόσο, στις ήττες θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι αντίπαλοι έβαλαν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2005, κάτι το οποίο δεν επιτρέπεται.

Την πρώτη μέρα, τα Mini διέλυσαν με 8-1 τον Παράδεισο Αμαρουσίου με εξαιρετική απόδοση. Τα γκολ πέτυχαν από τρία ο Αμανατίδης Γ., από δύο ο Μαρούλης Θ. και από ένα οι Νόνας Α., Τσολίδης Ι., Τελάλης Π. Την δεύτερη μέρα, οι κιτρινόμαυροι γνώρισαν την ήττα με 5-4 από την Μεταμόρφωση, έχοντας μάλιστα και σημαντικές απουσίες. Σκόρερ για την ομάδα ήταν οι Μαρούλης Θέμης (2), Αϊδινής Γιώργος (1) και Αανατίδης Γιάννης (1).

Τέλος, την τρίτη μέρα, η Ένωση ηττήθηκε με 6-4, ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο οι μικροί αθλητές της ομάδας μας κέρδιζαν με 4-1. Τα γκολ του ματς σημείωσαν από τρία ο Μαρούλης και ένα ο Αμανατίδης. Από τα τρία παιχνίδια, οι μικροί αθλητές της Ένωσης κατάφεραν να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες για τη συνέχεια. Την άλλη βδομάδα (23 και 25 Απριλίου) τα Mini, αλλά και τα Projunior, θα λάβουν μέρος σε δυνατό τουρνουά που θα γίνει στα γήπεδα της Arsenal Χαλανδρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X