Η ΑΕΚ εξακολουθεί να κρατά «παγωμένη» την υπόθεση του Κατσουράνη

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

katsouranisΣτις μεταγραφικές περιπτώσεις που θέλει και η νύφη (ομάδα) και ο γαμπρός (ποδοσφαιριστής), ο γάμος ολοκληρώνεται… τάχιστα. Ακόμα και αν έχει αντιρρήσεις ο πεθερός. Στην περίπτωση της ΑΕΚ και του Κατσουράνη δεν υπάρχει καν πεθερός. Όμως αφού δεδομένα θέλει ο γαμπρός (ο ποδοσφαιριστής), για να μην έχει προχωρήσει ήδη ο γάμος, είναι προφανές πως η νύφη (η ομάδα) το σκέφτεται και το ξανασκέφτεται. Είναι αλήθεια πως η ΑΕΚ εξακολουθεί να κρατά «παγωμένη» την υπόθεση Κατσουράνη. Κυρίως, διότι όπως έχετε ήδη διαβάσει στο enwsi.gr, υπάρχουν πολλές επιφυλάξεις που πρέπει να μπουν στην ζυγαριά, μαζί με τα κέρδη μιας τέτοιας μεταγραφής, προκειμένου να παρθεί οριστική απόφαση.

Από την άλλη μεριά ο Κατσουράνης εκ των πραγμάτων είναι υποχρεωμένος να περιμένει. Εξάλλου παρόλο που πλέον δεν αποτελεί πρώτη επιλογή, έχει μπροστά του ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με τον ΠΑΟΚ. Πάντως υπάρχουν κάποιες πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη, που θέλουν τον Κατσουράνη να κοιτάζει και την προοπτική του εξωτερικού.

Πάντως το τοπίο επί της ουσίας θα ξεκαθαρίσει, μόνο όταν η ΑΕΚ πάρει οριστική απόφαση για τον τρόπο που θα κινηθεί πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X