«Να ανανεώσω; Μην βιάζεστε»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

morasΜια ακόμα εντυπωσιακή σεζόν στο καμπιονάτο περνά ο Βαγγέλης Μόρας και όσο πλησιάζει το φινάλε, τόσο η Βερόνα αυξάνει τις πιέσεις της προκειμένου να καταφέρει να του ανανεώσει το συμβόλαιο. Ο ιταλικός σύλλογος έχει εκφράσει ξεκάθαρη επιθυμία να κρατήσει τον πρώην κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ και μετά το καλοκαίρι. Όμως ο ίδιος ο Μόρας δεν βιάζεται να απαντήσει στην Βερόνα, καθώς θέλει να περιμένει να αξιολογήσει όλες τις προτάσεις. Τόσο αυτές που ενδεχομένως θα προκύψουν από την Ιταλία, όσο και αυτές από την Ελλάδα.

Γι αυτό και στην ερώτηση αν θα ανανεώσει με την Βερόνα, ο Μόρας απάντησε πολύ προσεκτικά. «Να ανανεώσω; Μην βιάζεστε. Έχω εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα, μιλάμε συνεχώς. Αλλά υπάρχουν και πολλές παράμετροι στο θέμα. Είμαι ήρεμος και κοιτάζω μπροστά» τόνισε ο Μόρας, που για μια ακόμα φορά επανέλαβε την επιθυμία του να παίξει με την εθνική στο Μουντιάλ. «Συνεχίζω να προσπαθώ και είμαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή, μέχρι και την τελευταία στιγμή. Αν έρθει πρόσκληση θα είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Τουλάχιστον παίζω στην δική μου… Ελλάς εδώ, κάτι είναι και αυτό. Θα ήθελα να πάω στην Βραζιλία. Έχω ζήσει ήδη μια φορά την εμπειρία του παγκοσμίου κυπέλλου και θέλω να την ξαναζήσω».

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X