Ανοίγει ο δρόμος για την ΑΕΚ, πωλητήριο στον Τζιμπούρ θέτει η Νότιγχαμ Φόρεστ

Πήρε μήνυμα ο Τζιμπούρ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

tzibourΔύο επιθετικούς υψηλού επιπέδου έχει βάλει στο στόχαστρο για την νέα σεζόν η Νότιγχαμ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού τύπου ο Στιούαρτ Πιρς που έχει αναλάβει την ομάδα από το καλοκαίρι και μετά, έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη αγωνιστική χρονιά. Ο οποίος περιλαμβάνει δύο επιθετικούς που θα κάνουν την διαφορά.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται το γεγονός ότι οι παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ αυτή την στιγμή δεν είναι πρωτοκλασάτα ονόματα και δεν πληρούν την προυποθέσεις που έχει θέσει ο νέος προπονητής, για να μπορέσει η Νότιγχαμ να πρωταγωνιστήσει.

Αναφορά γίνεται και στον Ράφικ Τζιμπούρ για τον οποίο τονίζεται ότι έχει αποδειχτεί λίγος σε σχέση με αυτά που περίμεναν στην ομάδα. Και σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να αποκτηθεί. Έτσι τονίζεται ότι ο μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ, θα πωληθεί μέχρι το καλοκαίρι, αν προκύψει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Κάτι που είναι απόφαση που έχει παρθεί από τον νέο προπονητή της Νότιγχαμ.

Όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr,  ο Τζιμπούρ αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Δημήτρη Μελισσανίδη με την ΑΕΚ να ευνοείται από το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται ούτε από τον υπηρεσιακό προπονητή της Νότιγχαμ Γκάρι Μπρέιζιλ, αλλά ούτε από αυτό που θα αναλάβει με την λήξη του πρωταθλήματος.  Και παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας του συνήθως από την εξέδρα.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X