Να "ξεμπουκώσει" στο Παγκρήτιο

ΦΩΤΟ από το Τριγλία Ραφήνας - ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

stathakis platellas dacolΜακριά από την Αθήνα και στις επισκέψεις που έχει κάνει σε Κρήτη και Νάξο η ΑΕΚ έχει πετύχει από δύο γκολ και πάνω. Τόσο απέναντι στον Ηρόδοτο και τον Άγιο Νικόλαο, όσο και με τον Πανναξιακό. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να βρουν αγωνιστικό ρυθμό και να μην εμφανίσουν την εικόνα που είχαν στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό.  Ένα ματς στο οποίο χάθηκαν ουκ ολίγες ευκαιρίες, αλλά το τελικό 0-0 δεν δικαίωσε τον προπονητή και τους παίκτες.

Στοιχηματικά το σημερινό ματς που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο, προσεγγίζεται στα πολλά τέρματα. Σε ένα μεγάλο γήπεδο, με τον αντίπαλο να έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, η ΑΕΚ καλείται να δώσει λίγη χαρά στον κόσμο σκοράροντας αρκετά τέρματα. Στον πρώτο γύρο στο Ολυμπιακό Στάδιο οι κιτρινόμαυροι είχαν επικρατήσει 7-1 και σήμερα καλούνται να πράξουν ανάλογα.

Πρόταση: Over 3.5 (www.stoiximan.gr 1.70)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X