"Γέρνει" το Ζοφρουά Γκισάρ

"Γέρνει" το Ζοφρουά Γκισάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

zofrouaΠολύτιμη φαντάζει η νίκη της Σεντ Ετιέν απέναντι στη Νις προκειμένου οι γηπεδούχοι να παραμένουν στο κόλπο της 3ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Πολλά γκολ περιμένουμε στο Χέρτα – Χοφενχάιμ, ενώ  στο ντέρμπι της Έβερτον με την Άρσεναλ, πολύ πιθανό είναι να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

313. Σεντ Ετιέν – Νις

Η χθεσινή νίκη της Λιλ στην έδρα της Τουλούζ κάνει μεγαλύτερη την αναγκαιότητα της Σεντ Ετιέν να φτάσει στην νίκη απέναντι στην Νις. Πλέον η διαφορά από την 3η θέση αυξήθηκε στους έξι πόντους με τους «Στεφανουά» να μην έχουν περιθώρια για απώλειες. Η ομάδα του Γκαλτιέ μετά την μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Λιόν με 1-2, είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο. Η Νις εκτός έδρας είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, έχοντας σκοράρει μόλις επτά φορές, ενώ βαθμολογικά απέχει εννέα βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.44)

315. Έβερτον – Άρσεναλ

Η Έβερτον γνωρίζει ότι αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα την αντίπαλο της, θα την πλησιάσει στον έναν πόντο και θα μπει για τα καλά στο κόλπο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι από τα πλέον ενδιαφέροντα του προγράμματος στην Πρέμιερ Λιγκ, με την Άρσεναλ να έχει συμπληρώσει τρία ματς χωρίς νίκη καθώς και δύο σερί ισοπαλίες απέναντι σε Σίτι και Σουόνσι, όπου κατάφερε να σκοράρει. Οι γηπεδούχοι από την πλευρά τους έχουν εξαιρετική εικόνα το τελευταίο διάστημα, μετρώντας συνεχόμενες νίκες, αλλά και τέσσερα σερί over.

Πρόταση: goal – goal (www.stoiximan.gr 1.57)

349. Χέρτα – Χοφενχάιμ

Σε φυσιολογικές περιπτώσεις αποτελεί ρίσκο να ασχοληθεί κανείς με παιχνίδια αδιάφορα. Ωστόσο η φετινή συμπεριφορά της Χοφενχάιμ στο πρωτάθλημα μας οδηγεί να την επιλέγουμε στα δελτία μας. Όχι γιατί έχει κάνει κάποιο μεγάλο σερί, όχι γιατί έχει μεγάλο κίνητρο νίκης, αλλά γιατί πάντα επιβεβαιώνει τα πολλά τέρματα στα παιχνίδια της. Είναι εντυπωσιακό αλλά συμβαίνει σχεδόν, η φιλοξενούμενη να έχει το μυαλό της στην επίθεση. Και αυτό μπαίνουν πολλά τέρματα στις συναντήσεις της.  Βαθμολογικά τόσο αυτή όσο και η Χέρτα είναι αδιάφορες. Ωστόσο δεν μπορούμε να παραβλέπουμε ότι έχει φέρει εννέα σερί over, ενώ σε αρκετά από τα τελευταία ματς έχουν μπει περισσότερα από τρία τέρματα.

Πρόταση: Over 2.5 (www.stoiximan.gr 1.50)

 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X