Εξάποντο για Αλμερία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

almeriaΚανένα περιθώριο απώλειας βαθμών δεν υπάρχει για το Αμβούργο που βλέπει την υπόθεση παραμονή στην κατηγορία να δυσκολεύει αφάνταστα. Κίνητρο όμως έχει και η Λεβερκούζεν. Στο ντέρμπι παραμονής στην Ισπανία, η παράδοση λέει Αλμερία.

124. Αμβούργο – Λεβερκούζεν

Παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου «καίγονται» και οι δύο ομάδες. Από τη μια το Αμβούργο βρίσκεται στην 17η θέση της βαθμολογίας και αυτή την στιγμή υποβιβάζεται στην Β’ κατηγορία, ενώ από την άλλη η Λεβερκούζεν παλεύει για την 4η θέση, ενώ λίγες αγωνιστικές νωρίτερα βρίσκονταν στην 2η θέση.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι το Αμβούργο δεν έχει κερδίσει την αντίπαλο του στα τελευταία εννέα παιχνίδια που έχουν δώσει. Η Λεβερκούζεν έχει φέρει έξι goal – goal στα τελευταία επτά παιχνίδια. Ενώ στα τέσσερα ματς έχουν μπει περισσότερα από δύο γκολ.

Πρόταση: goal – goal (www.stoiximan.gr 1.85)

109. Κρετέιγ – Λαβάλ

Παιχνίδι ζωής ή θανάτου είναι το συγκεκριμένο, ανάμεσα σε δύο ομάδες που έχουν από 33 βαθμούς και βρίσκονται οριακά στην ζώνη του υποβιβασμού. Με την Κρετέιγ να έχει ένα προβάδισμα. Το αποψινό ματς είναι εξάποντο, αφού όποια από τις δύο κερδίσει θα κάνει μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Η Λαβάλ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση αφού συμπλήρωσε 12 ματς αήττητη, με τέσσερις νίκες και οκτώ ισοπαλίες. Προέρχεται από σημαντική νίκη με 1-0 εντός έδρας επί της Τουρ και τώρα θέλει τουλάχιστον να μην χάσει.   Η Κρετέιγ έχει φέρει εννιά από τα 12 παιχνίδια της στο 2014 goal – goal, ενώ τα οκτώ ήταν over.

Πρόταση: goal – goal (www.stoiximan.gr 1.70)

133. Αλμερία – Οσάσουνα

Με όπλο την έδρα και την ισχυρή παράδοση η Αλμερία παίζει τα ρέστα για παραμονή στην κατηγορία. Οι δύο ομάδες έχουν τους ίδιους στόχους και η νικήτρια σήμερα θα έχει κάνει ένα σημαντικό βήμα σωτηρίας.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού έχοντας 30 βαθμούς, όσους δηλαδή και η Οσασούνα. Έχουν φέρει τρία σερί εντός έδρας over και goal –goal. Η Οσασούνα συμπλήρωσε τρεις σερί εκτός έδρας ήττες και έξι ματς χωρίς νίκη, έχοντας δύο ισοπαλίες.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 2.22)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X