Τιμωρημένη η Βασιλεία, με απουσίες η Λιόν

Τιμωρημένη η Βασιλεία, με απουσίες η Λιόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bselΜε πολλές απουσίες θα αγωνιστεί η Λιόν απέναντι στην Γιουβέντους με την “Μεγάλη Κυρία” του ιταλικού ποδοσφαίρου να είναι το φαβορί για το διπλό.

148. Λιόν – Γιουβέντους

Πολλές και σημαντικές απουσίες αντιμετωπίζει η Λιόν της οποίας λείπουν έξι παίκτες που θεωρούνται βασικά στελέχη σε όλη την φετινή πορεία σε πρωτάθλημα και Europa League. Με τα μεγαλύτερα προβλήματα να εστιάζονται στην άμυνα, όπου λείπει ο στόπερ Μπίσεβατς και οι μπακ Λόπες και Νταμπό. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη και η απώλεια του βασικού αμυντικού μέσου Φοφανά. Ο τεχνικός της Λιόν θα κάνει πολλές εσωτερικές αλλαγές με στόχο να μπορέσει να κλείσει τα κενά που παρουσιάζονται από τις απουσίες.

Η Γιουβέντους που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Ιταλία, σκέφτεται το πώς θα φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης που γίνεται στην έδρα της. Στην αποψινή προσπάθεια της δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Βιντάλ. Το διπλό μπορεί να προσφέρεται σε χαμηλή απόδοση, αλλά η Γιουβέντους έχει δείξει ότι είναι σε θέση να πάρει την νίκη.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 1.60)

147. Βασιλεία – Βαλένθια

Χωρίς θεατές αλλά και τον πρώτο της σκόρερ θα αγωνιστεί η Βασιλεία, χάνοντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας. Επίσης η απώλεια του Μάρκο Στρέλερ είναι σημαντική για τους Ελβετούς του Γιακίν που απέκλεισαν την Σάλτσμπουργκ στον προηγούμενο γύρο, παίζοντας με εννιά παίκτες. Η Βαλένθια με τον Πάκο Αλκασέρ σε εξαιρετική κατάσταση μπορεί να φύγει με διπλό από την Ελβετία.

Πρόταση: 2 (www.stoiximan.gr 2.12)

149. Πόρτο – Σεβίλλη

Η Σεβίλλη έδειξε απέναντι στην Ρεάλ ότι παραμένει σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι για να φτάσει σήμερα ως το Ντραγκάο απέκλεισε στα πέναλτι την Μπέτις, κερδίζοντας στην κανονική διάρκεια με 0-2. Οι Σεβιλλιάνοι πάντως αντιμετωπίζουν μια ομάδα πληγωμένη από τα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Και είναι αλήθεια ότι η Πόρτο στο Europa League παρουσιάζεται διαφορετική.

Πρόταση: 1 (www.stoiximan.gr 1.88)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X