Παπαφωτίου στο enwsi.gr: «Χρειάζεται διάρκεια για το πρωτάθλημα» (VIDEO)

ΦΩΤΟ από το ΑΕΚ - Παναθηναϊκός
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

fernandez papafotiouΙκανοποίηση σε μεγάλο βαθμό επικράτησε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό, στον πρώτο ημιτελικό του πρωταθλήματος. Οι κιτρινόμαυρες έφτασαν στην νίκη με 3-1 και σύμφωνα με την Αθηνά Παπαφωτίου σημαντικό ρόλο έπαιξε η συνέπεια της ομάδας στην τακτική που είχε δουλέψει τις προηγούμενες μέρες. Η πασαδόρος της Ένωσης μιλώντας στο enwsi.gr ξεκαθάρισε ότι για να φτάσει η ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος θα πρέπει να έχει διάρκεια στην συγκέντρωση της στα παιχνίδια που έρχονται.

«Στα δύο πρώτα σετ και ειδικά στο πρώτο μας έβγαινε η τακτική. Πιέσαμε πολύ τον Παναθηναϊκό στην υποδοχή που είναι η αδυναμία του. Νομίζω ότι στο 3ο σετ χαλαρώσαμε κάναμε κάποια λάθη με εύκολους πόντους  και ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολλή καλή ομάδα και αν της δώσεις αυτή την ευκαιρία  θα την εκμεταλλευτεί. Και αυτό έκανε. Εμείς όμως δεν σταματήσαμε στιγμή ούτε στο 3ο σετ και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε και αυτό μας βοήθησε στο 4ο, να μπούμε ξανά από την αρχή  και να διεκδικήσουμε την νίκη».

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα για να γίνει πρωταθλήτρια;

«Υπάρχει ήδη βελτίωση γιατί κατά την διάρκεια της περιόδου τα νεκρά διαστήματα ήταν πολύ περισσότερα και αυτή την στιγμή υπάρχουν αλλά τα αντιμετωπίζουμε. Αν όχι όλα τα περισσότερα. Αυτό δουλεύουμε και στην προπόνηση. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε , αλλά κυρίως πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και να έχουμε διάρκεια στην συγκέντρωση μας. Νομίζω ότι αυτό θα μας διευκολύνει στη επίτευξη του στόχου μας».

[youtube id=”9Y4FLuemK2Y” width=”600″ height=”350″]

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X