Πολυτάρχου: "Απομένουν έξι τελικοί"

"Αλώνει" και την Τρίπολη και πλησιάζει στην Α1 η ΑΕΚ (17:00, LIVE Enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

polytarxouΔηλώσεις στην εφημερίδα “Ώρα των σπορ” παραχώρησε ο Μιχάλης Πολυτάρχου που ήταν ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ στη νίκη επί των Ίκαρων Σερρών. “Δεν μπήκαμε καθόλου συγκεντρωμένοι στο ματς και αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Άλλα είχαμε σχεδιάσει όλη την εβδομάδα και άλλα κάναμε στο παρκέ. Δεν θα ψάξουμε για δικαιολογίες. Θεωρώ ότι ήταν μια κακή παρένθεση. Ελπίζω στο επόμενο ματς που είναι το δύσκολο εκτός έδρας στο Λαύριο, να κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσουν οι προπονητές μας. Πέρασε ένας ακόμα τελικός και απομένουν άλλοι έξι” ανέφερε αρχικά ο γκαρντ της Ένωσης.

Όσον αφορά το ότι το ματς έγινε χωρίς τους φιλάθλους της ΑΕΚ τόνισε: “Ο κόσμος είναι ο έκτος παίκτης μας και σίγουρα όταν δεν τον έχουμε στο πλευρό μας, είναι σαν να παίζουμε με… μείον έναν” και ολοκλήρωσε: “Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Στέφαν (σ.σ. Νίκολιτς) και ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας. Επίσης, εύχομαι να γυρίσει και ο Ανδρόνικος (σ.σ. Γκιζόγιαννης) και να ξεπεράσει το δικό του πρόβλημα τραυματισμού”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X