Νικολάκης: «Παιχνίδι ψυχολογίας»

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

nikolakisΟ Γιάννης Νικολάκης χαρακτήρισε το σημερινό ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ παιχνίδι ψυχολογίας. Προσπάθησε μέσα από τις δηλώσεις του να αποβάλλει το άγχος της αναμέτρησης, γνωρίζοντας ότι αν η ομάδα του κερδίσει ή χάσει με 3-2 θα έχει το πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τους τελικούς.

«Είναι ένα παιχνίδι που και οι δύο θέλουν να κλείσουν την κανονική διάρκεια με νίκη, σίγουρα ο νικητής θα αποκτήσει ένα αβαντάζ εν όψει πλέι οφς, αλλά όπως έχουμε δει στο παρελθόν αυτό δεν μετράει απόλυτα. Θέλουμε φυσικά να κλείσουμε την κανονική περίοδο με νίκη έτσι ώστε να τελειώσει η πρώτη φάση της χρονιάς με θετικό τρόπο, αλλά δεν είναι τελικός. Είναι ένα σπουδαίο ματς μεταξύ δύο ομάδων που γνωρίζονται καλά και πιστεύω ότι θα είναι ένα ματς περισσότερο ψυχολογίας και λιγότερο τακτικής», τόνισε ο τεχνικός των ερυθρόλευκων.

Στην ερώτηση για το ψυχολογικό πλεονέκτημα που έχει η ομάδα του με τις συνεχόμενες νίκες παραδέχθηκε ότι : «Σίγουρα υπάρχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ από το καλό σερί που έχουμε», ωστόσο όπως πρόσθεσε: «Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίσουμε σίγουρα και αύριο. Αντιθέτως είμαστε προετοιμασμένοι για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X