Να συνεχίσει με νίκη θέλει η ΑΕΚ κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας (17:00, enwsi.gr)

Το πάρτι της κυπελλούχου σε εικόνες
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ÄÉÏÌÇÄÇÓ - ÁÅÊ (ÔÅËÉÊÏÓ ÊÕÐÅËËÏÕ 2013-2014)Στις υποχρεώσεις τους για το πρωτάθλημα επικεντρώνονται εκ νέου οι “κιτρινόμαυροι”, έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Η ΑΕΚ φιλοξενεί στο κλειστό του Πανελληνίου (17:00) τον Φίλιππο Βέροιας για την 18η αγωνιστική. Στόχος των Κυπελλούχων είναι η νίκη που θα τους επιτρέψει να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +3 από τον Διομήδη Άργους.

Με την ψυχολογία στα ύψη η ομάδα του Γιάννη Αρβανίτη υποδέχεται τον Φίλιππο σε ένα ματς που θα μοιάζει περισσότερο με γιορτή αφού η Ένωση αναμένεται να αποθεωθεί ακόμα μια φορά από τους φίλους της για την κατάκτηση της πρώτης κούπας της χρονιάς. Η ΑΕΚ στην σημερινή αναμέτρηση θα στερηθεί τις υπηρεσίες των τραυματιών Γιώργου Παπαδόπουλου και Κώστα Τσιλιμπάρη, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τον Μλάντεν Ράκσεβιτς λόγω ενοχλήσεων που έχει στην μέση.

Η αποστολή των “κιτρινόμαυρων” αναμένεται να είναι εύκολη καθώς αγωνιστικά η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη, με τον Φίλιππο να έχει μόλις δύο νίκες στο πρωτάθλημα και να παλεύει για την σωτηρία του.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X