Αρβανίτης - Μπακαούκας: "Περήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ"

Αρβανίτης - Μπακαούκας: "Περήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο της ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

arvanitis-bakaoukasΠερήφανος για την ομάδα, αλλά και τον κόσμο της ΑΕΚ δήλωσε ο Γιάννης Αρβανίτης στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του τελικού με τον Διομήδη. Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε για την εντυπωσιακή λειτουργία της άμυνας της ομάδας του. Ο Χριστόφορος Μπακαούκας που εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του, αφιέρωσε το κύπελλο στον κόσμο της ΑΕΚ.

 Αρβανίτης: «Είμαστε περήφανοι για την ομάδα και τον κόσμο»

“Ήταν ένα ματς που είχε άγχος και ένταση. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν εντυπωσιακή, νομίζω ότι μόνο σε κάποιες καθυστερημένες αλλαγές στην άμυνα βρήκαν λύσεις οι αντίπαλοι μας. Όταν ξεφύγαμε στο σκορ δείξαμε να “καθόμαστε” πάνω στο αποτέλεσμα. Για άλλη μια φορά ο κόσμος της ΑΕΚ ήταν δίπλα μας και είμαστε περήφανοι και νομίζω πως κάπως έτσι πρέπει να γίνονται οι τελικό σε όλα τα αθλήματα. Είμαστε περήφανοι για τους νεαρούς σε ηλικία αθλητές μας που έπαιξαν καλά και θα πάμε ακόμα παραπέρα”.

Μπακαούκας: «Αφιερωμένο στον κόσμο»

“Συγχαρητήρια στον Διομήδη γιατί κατέβηκε με σκοπό να κερδίσει. Νομίζω είμαστε οι δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και έγινε ένα καλό παιχνίδι αν και στους τελικούς συνήθως δεν παίζουμε ποιοτικό χάντμπολ. Δώσαμε δικαίωμα στον Διομήδη με τα λάθη μας στο δεύτερο ημίχρονο να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει αλλά είχαμε σε πολύ καλή ημέρα τον Κώστα Τσιλιμπάρη και όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα, να πάρουμε τη νίκη κόντρα στον Φίλιππο.  Ευχαριστούμε τον κόσμο, είμαστε υπερήφανοι για αυτόν και του αφιερώνουμε το Κύπελλο”

 ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X