Συσπείρωση στο γυναικείο βόλεϊ με γεύμα, παρουσία Κουτά και της διοίκησης

Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

papadimitriou papagewrgiouΤο χθεσινό παιχνίδι της ΑΕΚ με τους Ίωνες ολοκληρώθηκε με χαρακτηριστική ευκολία και οι κιτρινόμαυροι πήραν καθαρή νίκη με 3-0. Η ομάδα του Μανώλη Ρουμελιώτη βλέπει πλέον το φινάλε του πρωταθλήματος με τα δύο ματς που έχουν απομείνει για την λήξη της κανονικής περιόδου.

Και αρχής γενομένης από το Σάββατο, κόντρα το Ρέθυμνο οι κιτρινόμαυρες καλούνται να πάρουν την νίκη, ώστε να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν για την πρώτη θέση, παίζοντας τα ρέστα τους με τον Ολυμπιακό στις 23 Μαρτίου.

Σε αυτό το πλαίσιο το γυναικείο τμήμα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τους Ίωνες, γευμάτισε προκειμένου τα μέλη του να έρθουν πιο κοντά και να ξεφύγουν λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις. Το παρών έδωσε ο βασικός χρηματοδότης Χάρης Κουτάς, η διοίκηση του τμήματος με την Φένια Παπαγεωργίου και τον Κώστα Παπαδημητρίου, αλλά και ο Ηλίας Μπόβαλης.

Το κλίμα ήταν εξαιρετικό και άπαντες έδειχνα να το απολαμβάνουν. Γνωρίζοντας ότι τη ερχόμενη εβδομάδα, θα υπάρχει πίεση και άγχος  για να πάρουν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΑΛΛΗΣ

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X