Ρόγκα στο enwsi.gr: "Νίκη που λειτούργησε σαν τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας"

Ρόγκα στο enwsi.gr: "Νίκη που λειτούργησε σαν τεστ για να δούμε τις αδυναμίες μας"
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

rogaΗ ΑΕΚ κατάφερε να πάρει χθες (12/3) μία εύκολη νίκη στο κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας επί των Ιώνων κάνοντας στα δύο τελευταία σετ μία μικρή “κοιλιά” στην απόδοσή της. Αυτό όμως δεν την επηρέασε καθόλου και έτσι πήρε τους 3 βαθμούς και παρέμεινε σε απόσταση “βολής” από την πρώτη θέση και τον Ολυμπιακό.

Η λίμπερο της ΑΕΚ, Πένυ Ρόγκα έκανε δηλώσεις στο enwsi.gr και μίλησε για τη νίκη της ομάδας της, για την μικρή “κοιλιά” που έκανε η Ένωση στα δύο τελευταία σετ, αλλά και για τον κόσμο των “κιτρινόμαυρων” τον οποίο χαρακτήρισε ως 7ο παίκτη.

«Κάναμε μία νίκη που λειτούργησε για εμάς σαν ένα τεστ για να μπορέσουμε να δούμε τις αδυναμίες μας. Πιέσαμε στο σερβίς και ακολουθήσαμε την τακτική που μας έδωσε ο coach».

Για τη μικρή “καθίζηση” της ΑΕΚ στο δεύτερο και το τρίτο σετ είπε: «Στα δύο τελευταία σετ κάναμε κάποια κοιλιά, που όμως με καθαρό μυαλό και χωρίς λάθη καταφέραμε και τα πήραμε. Τέτοιες ομάδες που δεν έχουν να χάσουν κάτι προσπαθούν να πιέσουν και ρισκάρουν σε πολλούς τομείς».

Για τον κόσμο της ΑΕΚ είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στήριξε και σε αυτό το ματς και τον θέλουμε δίπλα μας σε όλα τα σημαντικά ματς που έρχονται. Είναι ο 7ος παίκτης μας».

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X