Ετοιμη για το φάιναλ φορ του κυπέλλου η Καλαμάτα

«Εξοντώνουν» την ΑΕΚ εν όψει Λιγκ καπ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

voleiΣε ρυθμούς του μεγάλου φάιναλ φορ του κυπέλλου με τη συμμετοχή ΑΕΚ, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Κηφισιάς που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο κινείται η πόλη της Καλαμάτας. Σήμερα παρατέθηκε η πρώτη συνέντευξη Τύπου, με τους διοργανωτές να εκφράζουν την πεποίθηση τους ότι ο κόσμος της Καλαμάτας, αλλά και όλη η Ελλάδα μέσω των μεταδόσεων της Δημοσίας Τηλεόρασης θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει βόλεϊ υψηλού επιπέδου.

«Οι αγώνες όπως αναφέρεται και στην προκήρυξη του Κυπέλλου είναι ‘ειδικής διαχείρισης’ και στις επαφές που είχαμε με τις ομάδες έχουμε ξεκαθαρίσει ότι οι αγώνες του φάιναλ φορ απευθύνονται στον κόσμο της Καλαμάτας, αφού δεν θα υπάρχει μετακίνηση οπαδών και οργανωμένοι φίλαθλοι”, τόνισε μεταξύ άλλων το μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας Κώστας Βλάσσης υπενθυμίζοντας, ότι δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο γήπεδο σε φιλάθλους με διακριτικά των ομάδων.

Τα εισιτήρια της διοργάνωσης κοστίζουν 20 ευρώ (περιλαμβάνουν τους δύο ημιτελικούς, αλλά και τον τελικό) και θα διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή από τα εξής σημεία: 10.00-13.00, 18.00-20.00 από το Πνευματικό Κέντρο, 18.00-20.00 από το Δημοτικό Κλειστό της Παραλίας. Το μεσημέρι της Παρασκευής (13.00) θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο της Καλαμάτας η επίσημη συνέντευξη Τύπου του φάιναλ φορ του Κυπέλλου Ανδρών, όπου θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των συνδιοργανωτών (ΕΟΠΕ, Δήμος Καλαμάτας, ΑΟ Καλαμάτα 80) καθώς και οι προπονητές κι οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ ΑΕΚ, ΑΟ Κηφισιάς, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X