Να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό η ΑΕΚ κόντρα στους Ίωνες (19:00 enwsi.gr)

"Ξέσπασε" στα Βριλήσσια και έμεινε "ζωντανή" στη "μάχη" της κορυφής (3-0)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ φιλοξενείται από τους Ίωνες (19:00 enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο της Νέας Ιωνίας, για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Μοναδικός στόχος της Ένωσης στο συγκεκριμένο ματς είναι να πάρει το τρίποντο για να διατηρήσει τη διαφορά της από τον Ολυμπιακό στους 2 βαθμούς και να εκμεταλλευτεί πιθανό “στραβοπάτημά” του. Οι “κιτρινόμαυρες” θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς, όπως το παιχνίδι της Κυριακής (9/3) με τα Βριλήσσια, όταν και πήραν ένα εύκολο τρίποντο επιστρέφοντας στις νίκες. Με “καθαρή” νίκη η ΑΕΚ θα “κλειδώσει” και μαθηματικά τη δεύτερη θέση.

Ο προπονητής της Ένωσης, Μανώλης Ρουμελιώτης έχει στη διάθεσή του όλες τις παίκτριες. Στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού είναι να κάνει ένα “rotation” για να κρατήσει “φρέσκια” την ομάδα του από τους συνεχόμενους αγώνες. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει να το επιτρέψει και η εξέλιξη του παιχνιδιού. Οι Ίωνες θα παίξουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία και αν δεν πάρουν το τρίποντο θα υποβιβαστούν και μαθηματικά.

Ο κόσμος της ΑΕΚ αναμένεται να δώσει ξανά δυναμικό παρών σε μία περιοχή που υπάρχει έντονο το “κιτρινόμαυρο” στοιχείο και βρίσκεται δίπλα από τα “ιερά χώματα” της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X