Ρουμελιώτης: «Με νίκη για την αντεπίθεση»

Δείτε πλάνα  του enwsi.gr, απο την πρώτη προπόνηση του Ρουμελιώτη (ΦΩΤΟ+VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotis aekΟ Μανώλης Ρουμελιώτης ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες απέναντι στα Βριλήσσια. Μπορεί να πρόκειται για το 3ο συνεχόμενο δύσκολο παιχνίδι, αλλά θεωρεί ότι πρέπει από σήμερα να ξεκινήσει η αντεπίθεση της Ένωσης.

“Είναι ένα τρίτο δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλη απώλεια. Προετοιμαζόμαστε εδώ και τρεις μέρες για το συγκεκριμένο ματς. Χρειάζεται να πιέσουμε το σερβίς μας και να ακολουθήσουμε την τακτική μας για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας.  Αυτό που θέλουμε να βελτιώσουμε είναι να μην έχουμε νεκρά διαστήματα. Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας και αυτό που έχουμε χτίσει στην αρχή του κάθε σετ να το τελειώνουμε θετικά.
Προσωπικά την γνωρίζω την ομάδα των Βριλησσίων και μπορώ να πω μερικά πράγματα αλλά και οι αθλήτριες των Βριλησσίων γνωρίζουν πως δουλεύω, οπότε δεν υπάρχει θέμα πλεονεκτήματος. Το σημαντικό είναι να μπούμε στο παιχνίδι δυνατά και να είμαστε συγκεντρωμένες σε όλη την διάρκεια. Χρειαζόμαστε την βοήθεια του κόσμου γιατί είναι μια έξτρα βοήθεια. Για μένα είναι ο πρώτος εντός έδρας αγώνας στον πάγκο της ΑΕΚ και θέλουμε να ξεκινήσουμε με μια σημαντική νίκη την αντεπίθεση μας στο πρωτάθλημα”.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X