Να κάνει το πρώτο "βήμα" για την επιστροφή στην κορυφή (20:00 enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Σταυρούπολη - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek volley ginekonΗ ΑΕΚ υποδέχεται τα Βριλήσσια (20:00 enwsi.gr) στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας, για τη 19η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών. Μοναδικός στόχος της Ένωσης είναι το τρίποντο που θα της δώσει το δικαίωμα να παραμείνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 2 βαθμούς κάτω από τον Ολυμπιακό στη “μάχη” της πρωτιάς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Το συγκεκριμένο ματς μόνο εύκολο δεν πρέπει να θεωρείται, καθώς τα Βριλήσσια βρίσκονται στην τρίτη θέση με μόλις τρεις βαθμούς λιγότερους από την ΑΕΚ.

Ο προπονητής της Ένωσης, Μανώλης Ρουμελιώτης δεν κατάφερε να κάνει επιτυχημένο ντεμπούτο την Τετάρτη (5/3) κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά θέλει να συνεχίσει με νίκη στον πρώτο του αγώνα μπροστά από τον κόσμο, ο οποίος θα συνδυαστεί και με την “αντάμωσή” του με την προηγούμενη ομάδα του. Ο τεχνικός των “κιτρινόμαυρων” θα παρατάξει την ΑΕΚ με όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Ο κόσμος της Ένωσης αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό γήπεδο του Ιωνικού, στη Νέα Φιλαδέλφεια για να υποστηρίξει την αγαπημένη του ομάδα και να φωνάξει ότι είναι εδώ παρότι έχουν προηγηθεί τα κακά αποτελέσματα κόντρα στον Ολυμπιακό τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο πρωτάθλημα.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X