Τρίποντο... και πάει Καλαμάτα για τη δεύτερη Κούπα (17:30 enwsi.gr)

ΦΩΤΟ από το Εθνικός Αλεξανδρούπολης - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

roumeliotakisΗ ΑΕΚ υποδέχεται την Κηφισιά (17:30 enwsi.gr/Novasports 3) στο κλειστό γήπεδο της Γλυφάδας για τη 19η αγωνιστική της Volleyleague. Μοναδικός στόχος της Ένωσης είναι να πάρει το τρίποντο για να μειώσει κι άλλο τη διαφορά της από την τέταρτη θέση, που οδηγεί στα Play Off του πρωταθλήματος και μετά να πάει στην Καλαμάτα για να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδας. Αν οι “κιτρινόμαυροι” καταφέρουν να πάρουν την “καθαρή” νίκη τότε η απόσταση από την τετράδα θα μειωθεί (από τους 8 βαθμούς που είναι τώρα) στους 6 βαθμούς, ενώ μπορεί να πάει ακόμα και στους 5, αρκεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να έχει βαθμολογικές απώλειες κόντρα στον Φοίνικα Σύρου.

Αυτή θα είναι η αναμέτρηση νούμερο “3” ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Κηφισιά τη φετινή σεζόν. Προηγήθηκαν δύο νίκες της Ένωσης. Μία για το Λιγκ Καπ εντός έδρας (3-0) και μία στον πρώτο γύρο της Volleyleague, που το ματς οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ (2-3). Οι δύο ομάδες μετά από αυτόν τον αγώνα θα ανανεώσουν το “ραντεβού” τους για μία εβδομάδα αργότερα, όταν και θα αναμετρηθούν στον ημιτελικό του Κυπέλλου, στην Καλαμάτα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Άκης Φλαούνας έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών δύο παικτών του, τους οποίους δε συμπεριέλαβε στην αποστολή της Ένωσης. Το ένα πρόβλημα είναι ο (γνωστός) τραυματισμός του Γιάννη Αλεξίου, που την περασμένη εβδομάδα υπέστη βαρύ διάστρεμμα. Το άλλο είναι του Πέτρου Πέτρογλου, που δε κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στο πόδι και τέθηκε οριστικά εκτός από τη σημερινή (8/3) “μάχη” των “κιτρινόμαυρων” με την Κηφισιά.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο αριθμός των φίλων της ΑΕΚ που θα βρεθεί στο κλειστό “Μάκης Λιούγκας”, καθώς μισή ώρα νωρίτερα από το πρώτο σερβίς στη Γλυφάδα θα αρχίσει η αναμέτρηση της ομάδας μπάσκετ της Ένωσης (17:00). Οπότε οι Ενωσίτες θα μπουν στο δίλημμα για το αν θα διαλέξουν να πάνε στην Ζωφριά ή στο κλειστό της παραλιακής.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΛΥΣΑΝΔΡΑΤΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X