Την Κυριακή 23 Μαρτίου το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο "καμίνι" της Νέας Φιλαδέλφειας

Την Κυριακή 23 Μαρτίου το ντέρμπι ΑΕΚ-ΟΣΦΠ στο "καμίνι" της Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

aek osfp volley gynaikesΜε δεδομένο ότι η ΕΟΠΕ όρισε το παιχνίδι με τους Ίωνες για την προσεχή Τετάρτη στη Νέα Ιωνία, αλλάζει και η ημερομηνία για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ για την τελευταία αγωνιστική της Α1 γυναικών. Ματς που θα κρίνει και την πρωτιά στην κανονική περίοδο και θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ.

Έτσι, το πρόγραμμα της ΑΕΚ (σύμφωνα με την ΕΟΠΕ) έχει ως εξής: την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια με τα Βριλήσσια, την Τετάρτη με τους Ίωνες εκτός έδρας, το Σάββατο 15/03 στο Ρέθυμνο με τον ΟΠΕΡ και την Κυριακή 23/03 στο κλειστό του Ιωνικού στη Νέα Φιλαδέλφεια το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ματς που πρέπει η ΑΕΚ να κερδίσει με «καθαρό» σκορ (3-0 ή 3-1 σετ) για να πάρει την πρώτη θέση και θα έχει την βοήθεια του κόσμου της για ακόμη ένα ματς εντός έδρας με στόχο να μην τον ξαναπικράνει, όπως κάνει τελευταία στα ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ.

ΤΑΣΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΟΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X