Φλαούνας: "Δεν σκεφτόμαστε το παιχνίδι κυπέλλου, δουλέψαμε στο τακτικό κομμάτι"

Φλαούνας: «Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, θέλουμε τον κόσμο για νέα νίκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

flaounasΑπό την στιγμή που οι ελπίδες της ΑΕΚ για είσοδο στην τετράδα της βαθμολογίας, είναι εξαιρετικά μειωμένες, θα περίμενε κανείς να υπάρχει βλέμμα στο κύπελλο. Ο Άκης Φλαούνας πάντως καταρρίπτει αυτή την λογική και τονίζει ότι η ομάδα έχει στόχο την νίκη, άσχετα αν η Κηφισιά βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
«Αντιμετωπίζουμε την πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Το ότι η Κηφισιά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στα εκτός έδρας παιχνίδια κάνει ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Εμείς έχουμε ψυχολογικό πλεονέκτημα γιατί την έχουμε κερδίσει δύο φορές τη φετινή σεζόν. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στην τακτική δίνοντας έμφαση στο πως θα χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα σημεία του. Το μυαλό μας είναι σε αυτό το ματς, δεν σκεφτόμαστε καθόλου τον μεταξύ μας ημιτελικό στο φάιναλ-4 του Κυπέλλου. Έχουμε πει ότι θα παλέψουμε όλα τα ματς μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε, σε περίπτωση που θα μας ευνοήσουν τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων, να προλάβουμε το τρένο της 4αδας. Σε αυτή την δύσκολη προσπάθεια η συμπαράσταση των φιλάθλων μας είναι απαραίτητη…» .

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X